Management Support

Bent u op zoek naar een tijdelijke professionele ervaren en zelfstandige allround managementassistent? Bijvoorbeeld tijdens zwangerschapsverlof, (langdurige) ziekte of vakantie van een van uw medewerk(st)ers. Bij onderbezetting, in drukke perioden of bij een speciaal project of evenement, maar ook als tijdelijke invulling van een openstaande vacature. Ik ben hiervoor beschikbaar, bij u op locatie of vanuit eigen kantoor aan huis. Ik ben snel ingewerkt, kan snel schakelen en kan me uitstekend aanpassen in verschillende bedrijfsculturen en omgevingen. Plannen en organiseren, structureren, prioriteren en ontzorgen zijn mijn kerntaken en ik fungeer daarnaast graag als sparringpartner.

U kunt mij inschakelen bij o.a. de volgende werkzaamheden:

  • Extra ondersteuning in een piekperiode
  • Organisatie evenementen
  • Tijdelijke opvang bij ziekte of afwezigheid
  • Coaching van managementassistent(s)

Werving & Selectie

U heeft een managementassistent nodig en u wilt de voorselectie uitbesteden aan een bemiddelaar met kennis van en affiniteit met het vak, die een goed oog heeft voor de juiste persoon op de juiste plek? Ik kan u voorstellen aan, een door u gewenst aantal, kandidaten, met de juiste opleiding, kennis, vaardigheden en persoonlijkheid.

Uitzenden

Steeds meer bedrijven bouwen een flexibel schild aan arbeidskrachten op. Zo kunt u bijvoorbeeld flexibeler inspelen op wisselingen in de markt of seizoensfluctuatie. Daarom kan het verstandig zijn om op uitzendbasis de uitbreiding van uw Management Support te organiseren. Alle administratieve en HR taken worden u uit handen genomen. Ook werkgeversrisico’s en financiele risico’s rondom ziekte en verzuim worden uitgesloten.

Kandidaten

Als kandidaat kun je enorm veel ervaring opdoen en meerdere competenties ontwikkelen. Je bouwt zo een mooi Curriculum Vitae op. Het is trouwens niet ondenkbaar en vaak zelfs wenselijk dat tijdelijk werk leidt tot een vaste baan. Een echte win-win situatie.