Even voorstellen….

Mijn naam is Monique Buijtendorp-Schuts en ik ben in 2019 onder de naam SchutSupport dit bureau begonnen. Het is mijn doel om optimale matches tot stand te brengen tussen werkgevers en werkzoekenden op het gebied van Management Support. Hierbij komt mijn ruime (20 jaar) ervaring bij diverse organisaties prima van pas. Of het nu gaat om een functie op HBO-niveau of om een junior managementassistent, ik vind de passende kandidaat voor u. Oplossingsgericht, inlevend en vasthoudend zoek ik naar de juiste oplossing voor mijn opdrachtgevers.

Ook ben ik beschikbaar voor tijdelijke ondersteuning op het gebied van management support. Mocht u extra ondersteuning nodig hebben voor een bepaalde periode of bij een bepaalde klus, dan kunt u mij inschakelen. Tevens kunt u mij inschakelen voor coaching opdrachten, mocht uw management ondersteuning niet optimaal verlopen.

Mijn ervaring heb ik opgedaan bij diverse organisaties, zowel profit als non-profit. Ik heb bij diverse IT bedrijven gewerkt als Office Manager en Recruiter. Ook heb ik veel ervaring opgedaan bij Wageningen UR, bij diverse afdelingen/ leerstoelgroepen, als bureaumanager en projectassistent.

Afgezien van mijn Management Support ervaring, bestaat mijn ervaring ook uit de volgende discipline’s: complex agendabeheer, projectadministratie, HR-taken, IT-taken, Marketing en PR-taken en heb ik ruime ervaring bij de organisatie van grote evenementen en beurzen. In een persoonlijk gesprek zal ik graag een verdere toelichting geven en uiteraard is mijn Curriculum Vitae op aanvraag beschikbaar.